Mama Mia

Cenovnik

Produženi boravak (poludnevni boravak)

18.500 RSD
10% popusta za drugo dete

Ketering (Dnevno):

Ručak
185 RSD
Užina
35 RSD

Rođendanski paket

Animacija, dekoracija, sokići, ketering mix (mini pecivo), torta (opciono, možemo je naručiti za Vas).
25.000 RSD
Posebne usluge
Crtanje po licu 3000 rsd
Profesionalni fotograf 6000 rsd

Čuvaonica

  • Svaki zapoceti sat 500 RSD!
  • Od trećeg sata za drugo dete 50% popusta
  • Od trećeg sata za treće dete GRATIS
Paket od 15h
5.900 RSD
Paket od 20h
7.900 RSD
Paket od 25h
9.900 RSD
Mesečni paket / radnim danima
4h dnevno 15.000 rsd
10% popusta za drugo dete
Mesečni paket / u toku celog radnog vremena čuvaonice
25.000 rsd
10% popusta za drugo dete

Napomena: Dete možete dovesti kada želite na određeni broj sati u toku jedog meseca.

shapes
shapes
shapes
ZAKAŽITE POSETU

Pozovite nas na
060/095 55 39

Kontaktirajte nas
shapes
shapes

Aktivnosti

Mama Mia nudi različite aktivnosti koje mališane podstiču na medjusobnu saradnju, kao i prihvatanju i poštovanju različitosti medju ljudima. Posebnu pažnju posvećujemo podizanju svesti o reciklaži, zaštiti i očuvanju životne sredine. Deca će imati priliku da aktivno učestvuju i odlučuju u odabiru tema prema svojim interesovanjima.

Edukativne aktivnosti

U okviru edukativnih aktivnosti podstiče se razvoj različitih veština poput komunikacije, koncentracije, koordinacije pokreta, kao i sposobnost rešavanja problema. -Igra memorije, čitanje i prepričavanje priča, zanimljive geografije, rešavanje zagonetki, igranje šaha itd…

*Kroz različite ekološke radionice podiže se svest o očuvanju životne sredine, na taj se način motivišu deca da sa malim promenama svakodnevnih navika, mogu podstaći velike promene u očuvanju i zastiti životne sredine.

Kreativne aktivnosti

Kreativne radionice obuhvataju aktivnosti koje angažuju dečiju maštu kroz crtanje i bojenje različitim tehnikama,izrada kolaža i predmeta od različitih materijala, ples, muziku, lutkarske i druge predstave. Ideja kreativnih radionica je da nauče kako da svoje zamisli pretvore u delo.

Sportske aktivnosti

Doprinose celokupnom psihofizičkom stanju i sticanju zdravih navika. - Vežbe za jačanje, pravilno držanje tela, razvoj motorike uz pomoć različitih rekvizita i kroz različite poligone. Ples i osnove baleta (učenje i vežbanje ritma, različite vrste plesova kroz zanimljive koreografije), joga itd.

Zabava

Za zabavu najmladjih pripremili smo razne društvene igre, organizujemo disko-žurke, osluškujemo njihove potrebe, prihvatamo njihove ideje za zabavu i tu smo da im pomognemo da ih sprovedu u delo.

shape
shapes
shapes
shapes
shapes