Mama Mia

Cenovnik

Produženi boravak (poludnevni boravak) od septembra 2022. godine:

15.000 RSD
10% popusta za drugo dete

Ketering (Dnevno):

Ručak
165 RSD
Užina
25 RSD

Rođendanski paket

Animacija, dekoracija, sokići, ketering mix (mini pecivo), torta (opciono, možemo je naručiti za Vas).
21.000 RSD

Čuvaonica

  • Svaki zapoceti sat 500 RSD!
  • Od trećeg sata za drugo dete 50% popusta
  • Od trećeg sata za treće dete GRATIS
Paket od 15h
5.900 RSD
Paket od 20h
7.900 RSD
Paket od 25h
9.900 RSD

Napomena: Dete možete dovesti kada želite na određeni broj sati u toku jedog meseca.

Mesečni paket
25.000 RSD (čuvanje dece u toku celog radnog vremena čuvaonice uključujući i vikende).
10% popusta za drugo dete
shapes
shapes
shapes
ZAKAŽITE POSETU

Pozovite nas na
060/095 55 39

Kontaktirajte nas
shapes
shapes

Aktivnosti

Mama Mia nudi različite aktivnosti koje mališane podstiču na medjusobnu saradnju, a posebnu pažnju posvećuje podizanju svesti o reciklaži, zaštiti i očuvanju životne sredine, kao i o prihvatanju i poštovanju različitosti medju ljudima. Deca će imati priliku da aktivno učestvuju i odlučuju u odabiru tema prema svojim interesovanjima.

Edukativne aktivnosti

U okviru edukativnih aktivnosti podstiče se razvoj različitih veština poput komunikacije, koncentracije, koordinacije pokreta, kao i sposobnost rešavanja problema. -Igra memorije, čitanje i prepričavanje priča, zanimljive geografije, rešavanje zagonetki, igranje šaha itd…

*Kroz različite ekološke radionice podiže se svest o očuvanju životne sredine, na taj se način motivišu deca da sa malim promenama svakodnevnih navika, mogu podstaći velike promene u očuvanju i zastiti životne sredine.

Kreativne aktivnosti

Kreativne radionice obuhvataju aktivnosti koje angažuju dečiju maštu kroz crtanje i bojenje različitim tehnikama,izrada kolaža i predmeta od različitih materijala, ples, muziku, lutkarske i druge predstave. Ideja kreativnih radionica je da nauče kako da svoje zamisli pretvore u delo.

Sportske aktivnosti

Doprinose celokupnom psihofizičkom stanju i sticanju zdravih navika. - Vežbe za jačanje, pravilno držanje tela, razvoj motorike uz pomoć različitih rekvizita i kroz različite poligone. Ples i osnove baleta (učenje i vežbanje ritma, različite vrste plesova kroz zanimljive koreografije), joga itd.

Zabava

Za zabavu najmladjih pripremili smo razne društvene igre, organizujemo disko-žurke, osluškujemo njihove potrebe, prihvatamo njihove ideje za zabavu i tu smo da im pomognemo da ih sprovedu u delo.

shape
shapes
shapes
shapes
shapes